BMW szakszervíz

DEBRECEN

BMW-re szakosodott márkafüggetlen autószervíz Debrecenben
Bemutatkozás
Kik vagyunk?
 
Hosszú évek óta autószereléssel foglalkozunk. Legnagyobb tapasztalatunk a BMW-vel van, ehhez rendelkezünk gyári háttérrel, műszerekkel, speciális szerszámokkal, de más autótípust sem küldünk el. Hitvallásunk: minden hibát meg lehet találni és meg lehet javítani.
 
Miért minket válassz?
 
Erről inkább azt a több száz elégedett ügyfelünket kellene megkérdezni, akik máshova már nem is hajlandóak vinni az autójukat, akik akár még az ország másik végéből is minket keresnek, akik a sokszor még garanciális autóikat is nálunk javíttatják.
M3, M5, M6, X5, X6, Ferrari, Bentley, ML63 AMG, csak hogy néhány típust említsünk, amelyek a közelmúltban jártak nálunk, a tulajdonosok legnagyobb megelégedésére. 
Hogy miért minket válassz? Mert az autód minket választana! Tegyél velünk egy próbát, nem fogsz csalódni.
 
Mivel nyújtunk többet?
 
Mármint azon kívül, hogy jól és gyorsan megjavítjuk az autódat? Például, szolgáltatásunk részeként díjmentesen biztosítjuk az autó oda-vissza szállítását. Nincs más dolgod, telefonálj, mi pedig elszállítjuk, majd megjavítva házhoz visszük.
 
Olcsóak vagyunk?
 
Nem biztos hogy mi vagyunk a legolcsóbbak, de mindenképpen mi vagyunk a leg-költséghatékonyabbak. Gyári kapcsolataink révén gyári és utángyártott alkatrészt nálunk olcsóbban biztosan nem tudsz szerezni. Munkadíjunk szakértelmünkhöz, tapasztalatunkhoz és hatékonyságunkhoz képest rendkívül kedvező!